Kvarterslokalerna

Kvarterslokalerna

Kvarterslokal 1

Grovtvättstuga

Bokningslista finns på tavlan bredvid nyckelskåpet. Tvättavgift betalas i samband med kvartalsavgiften. Efter användning städas tvättstugan av låntagaren. Nyckel till tvättstugan finns tillgänglig i det områdesgemensamma nyckelskåpet som också finns i kvarterslokal 1.

För aktuell avgift följ navigationslänken avgifter.
Bastu

Bastun hålls öppen för gratis bastubad för samfällighetens medlemmar på fredagar under tider som anslås vid bastun. Bastun kan bokas för enskilt bruk på lista vid bastun. Bokningslista finns på tavlan bredvid nyckelskåpet. Nyckel till bastun finns tillgänglig i det områdesgemensamma nyckelskåpet som också finns i kvarterslokal 1.


Bastuavgift betalas i samband med kvartalsavgiften. Uppvärmning av bastun tar cirka en timme. Efter bastubad städas bastun av låntagaren. Bastudörren lämnas öppen.För aktuell avgift följ länken  avgifter.
Samfällighetens gym

Följ länken Samfäldighetens gym för mer information. 

Pingisrummet hålls öppet och ingen bokning krävs. Först till kvarn får först mala.


Rökförbud råder i samfällighetens samtliga lokaler.


Kvarterslokal 2

Festlokal

När du ska bjuda in till en större fest är Kv2 den perfekta lokalen. Lokalen rymmer drygt 40 personer som både kan dansa och äta.

Det finns glas och porslin för samtliga. Det finns  en rejäl diskmaskin (m/storkök) vilket underlättar återställande av lokalen samt en rejäl kaffebryggare av percolatortyp, vilken fixar kaffe till många snabbt. Det finns även en induktionshäll för två kastruller.


Festlokalen uthyres endast till boende på Skogsmyragatan för privata sammankomster eller för möten i föreningar i vilka boende är medlemmar. Ansvarig för lokalen skall alltid vara en myndig person boende på Skogsmyragatan. Bokning sker hos Susanna Willfjord Eriksson på Skogsmyragatan 6 (tfn 073-507 34 25 ).
Lokalerna städas av den som hyr. Eventuella skador på lokaler eller inventarier betalas av den som hyr. Hyreskostnaden betalas samtidigt med kvartalsavgiften.

För aktuell avgift följ länken avgifter.


Rökförbud råder i kvarterslokalerna!


Låna trädgårdshjälpmedel

På norra sidan av samfällighetens hus Kv2 hänger några stegar som lånas ut till boende i området. Lämna tillbaka dem så fort du är klar.